ARTtitude

Branding & Rebranding

branduanului

Branding & rebranding

Poate ca business-ul la care te-ai gândit este afacerea secolului! Ai găsit nișa aia ne-exploatată, neatinsă și virgină la care nimeni nu s-a gândit sau de care celorlalți le-a fost frică. 

Astfel, tot cumulul tău de idei s-a îndreptat acolo și acum habar nu ai cum să o denumești. Sau cum să o faci să fie cunoscută în întreaga galaxie, să o recunoască și Marcel Marțianu’ de pe Pluto. 

Don’t panic, just disco! Suntem o liotă de omuleți creativi, plini de speranțe, idei mărețe și care abia așteptăm să găsim răspunsurile la întrebările existențiale de genul ”care să fie motto-ul ce va face istorie?”.

Facem branding, de la cap la coadă. Cu logo, denumiri, tagline-uri, tot ce este legat de identitatea vizuală și de brand – inclusiv cărticica aia minune numita Brand Identity Book. 

Rebranding – aka face-lift-ul brandului tău. Fie că ai un logo de acum 20 de ani, care are nevoie de o stilizare, de o îmbunătățire, de niște sclipici sau că vrei să îi schimbi numele, o facem și pe asta. 

P.S. În cazul rebranding-ului, ne asumăm dreptul și onoarea de a întreba ”cine v-a lucrat domne aici?!”. 

ce ne face buni?

După cum poți observa, ne place să gândim outside the box și să ne folosim mințile pentru a aduce ceva cât se poate de nou si de divers.

Suntem creativi tare, dacă nu eram, nu lucram în domeniul ăsta.

Sky is the limit

Dacă Michelangelo se lua după ce s-a făcut înaintea lui, sau dacă nu forța limitele de la vremea lui și se lua după gura cârcotașilor, nu ajungea unul dintre cele mai renumite țestoase din lume. (wink)

Așa că nu-ți fie teamă să ne spui că vrei ceva WOW , este plăcerea noastră absolută să facem chestii out of the ordinary.​

Venim cu soluția potrivită pentru tine

Pentru noi, un brand, pe lângă definiția lui de dicționar, trebuie să fie reprezentativ pentru cel care îi dă naștere. Să fie his / hers love child. Pentru asta, oferim participarea la o ședință de terapie de-a noastră ca să îți cunoaștem piticii. Ăia faini, cu care să lucrăm pentru ce o să devină ”Brandul Anului 2030 pe Marte”.

Nemavăzut
Nemaiauzit
La nivel
intergalactic

Știm, ai nevoie și de alte servicii precum:

Archives

No archives to show.

Categories

  • No categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)