ARTtitude

Merchandise

WhatsApp Image 2023-03-29 at 00.59.05

Ace, brice și chestii personalizate

Țoale personalizate? Tablouri șugubețe? Postere cu angajatul lunii de lipit în bucătăria de pe palier?

Fie că este vorba de tricouri sau hanorace cadou pentru omuleții din echipa ta sau de uniforme personalizate pe care să le poarte cu mândrie și plăcere, de echipamente de protecție astfel încât toată activitatea voastră să fie safe and sound, avem tot ce trebuie, pe toate culorile și mărimile la care te poți gândi! Venim cu servicii de personalizare potrivite pentru fiecare produs în parte, de la termo-transfer (d-ăla fain de nu se duce la spălat și nu se dezlipește!) la broderie migăloasă. 

Uite, acum ai ocazia să faci turneul ăla de biliard între departamente, fiecare membru al echipelor având șapca lui pe care să scrie Dana de la HR/ Andrei de la financiar șamd. !

Vrei un canvas cu poza de grup de la petrecerea de Crăciun, să troneze în holul de la intrare, cu plăcuță pe care să scrie #dreamteam2k19. Dar îl vrei MARE. Capela Sixtină mare. Păi, ori îl facem ATÂT DE MARE, ori îți propunem să tapetăm tot peretele cu asta, ca să știm o treabă. 

Personalizăm pe orice. Sticlă, hârtie, plastic, textil, pereți, pânză, metal… tu doar zi-ne ce vrei!

Aruncă un ochi pe cataloagele noastre, chiar dacă nu știi ce ai vrea, ceva ceva tot o să îți atragă atenția.  

Venim cu soluția potrivită pentru tine

Fiecare business are nevoile și normele sale individuale. Oferim produse de calitate înaltă și premium, modelate în funcție de dorințele tale și regulile de joc din manualul de instrucțiuni al brandului tău. 

Putem oferi și pachete (coșuri, cutii, you name them) pentru ocaziile speciale ce au loc la tine la birou sau pentru clienții tăi. Iar la acest capitol venim cu o promisiune: nu vor fi chestiile alea clișeice, în schim îți oferim ceva cu adevărat WOW!

Archives

No archives to show.

Categories

  • No categories

Our purpose is to build solutions that remove barriers preventing people from doing their best work.

Melbourne, Australia
(Sat - Thursday)
(10am - 05 pm)